Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (2.91 secunde)
Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa: ... - pinaa in noiembrie 1989 - membru PCR - din 2002 - membru PD Experientaa politico-administrativaa:
Municipalitatea din Banie a bagat 24 de miliarde de lei vechi intr-un canal care nu-i apartine - tronsonul neacoperit, pana anul trecut, din spatele Liceului de Chimie.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a donat recent mai multe obiecte frumoase, primite de la presedinti de stat, dar si de la alte personalitati din diverse domenii, Muzeului Senatului. Astfel, toti romanii vor putea in curand sa se bucure de aceste obiecte atunci cand viziteaza muzeul.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica de la tribuna Senatului Romaniei. ... Efectele nocive asupra sanatatii ale consumului de tutun sunt de necontestat atat la nivelul fumatorilor activi, cat si a celor pasivi.
In prima suta de companii din Romania predomina firme recent privatizate; de altfel, in fruntea clasamentului sta Petrom, secondata de Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice.
Romanii inca nu au adoptat comportamentul de achizitie de tip occidental, sunt de parere specialistii in studii de piata.
Firma EDF Services Limited, fostul operator al spatiilor duty-free din incinta Aeroportului International „Henri Coanda“ din Bucuresti, a atacat statul roman la Centrul International de Solutionare a Disputelor legate de Investitii (ICSID), tribunalul international de arbitraj de pe langa Banca Mondiala.
Mittal Steel va trebui sa cheltuiasca in acest an nu mai putin de 53,4 milioane de dolari pentru realizarea investitiilor tehnologice si de protectie a mediului, conform angajamentelor asumate in contractul de privatizare al Sidex.
Companiile care au efectuat investitii importante in zonele libere pana la 1 iulie 2002 pot beneficia de scutirea de la plata impozitului pe profit pana la sfarsitul acestui an, potrivit Mediafax, care citeaza Consiliul Concurentei.
Pachetele de actiuni detinute de stat la Societatea Comerciala "Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A. Bucuresti si la Societatea Comerciala "Olimp Estival 2002" - S.A.
Constructorii Autostrazii Bucuresti-Brasov trebuie sa incaseze de la statul roman 1,8 miliarde de euro, cu 200 de milioane de euro mai mult decat s-a negociat in 2002, din cauza ca intre timp s-au scumpit materialele de constructii si cele pentru amenajarea terenurilor, sustine Search Corporation, citata de NewsIn.
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca, are obligatia de a realiza un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale, in scopul facilitarii accesului la un loc de munca.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social. Pe de alta parte, nici persoanele marginalizate social nu sunt tocmai dornice sa munceasca la agentii economici.
In dosarul de urmarire penala sunt invinuite noua persoane, inclusiv fostul ministru al economiei, Codrut Seres.
Bancile comerciale vor sa nu mai achite din 2008 cotizatiile la Fondul de Garantare a Depozitelor, motivand ca sumele colectate deja se situeaza la un nivel adecvat riscurilor cu care s-ar putea confrunta sistemul bancar.
DIICOT a trimis in judecata pentru spalare de bani si alte infractiuni economice cinci persoane acuzate ca au incasat ilegal TVA din exportul fictiv de masti de gaze, prejudiciul estimat fiind de peste 165 de miliarde de lei vechi.
google-analytics.com